Neked szimpatikusak, ha kattintottál. Példákat láthatsz itt munkáimból, milyenek lennének (cégprofiltól függően) fáradt színeket választva. Érdekes az összehasonlítás: amikor logót, arculatot tervezek, 3 tervváltozatot készítek, természetesen más-más alapszíneket használva, de mindig tevékenységre utalóan. Ezekben a példákban elengedtem magam, kísérleteztem, hogy megmutassam, sokszor nehéz a választás a sok jó lehetőség közül. ITT találod megrendelőim által választott végleges színverziókat. Csak saját fotókból, mint ahogy a teljes honlapomon.

Mit árulnak el a kommunikált színek?

Egy szóban: mindent. Kibontani ennek mögöttes tartalmát már pszichológia, nem is akarok vállalkozni rá, de az biztos, fontos, hogy tükröt kapjál ebben a kérdésben. Mondd el, mert tényleg érdemes, mely színek jellemeznek leginkább. Ha ezt feltárod, biztosan önazonos lesz arculatod.

Színek harmoniájával közölt érzelmekkel leginkább jellemezni akarjuk magunkat, nem pedig másokat manipulálni. Ha Te is így gondolod, közös munkánk során máris megvan az alap bizalom.

Kapcsolat